Ζάκυνθος Διαμονή

Ζάκυνθος Διαμονή

Ζάκυνθος Διαμονή

Διαμονή στη Ζάκυνθο, Νησιά Ιονίου, Επτάνησα, Ξενοδοχεία, Πολυτελείς Σουίτες, Επιπλωμένα Διαμερίσματα, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια και Στούντιο, Επιπλωμένες Κατοικίες Διακοπών, Ιδιωτική Πισίνα, Οργανωμένα Κάμπινγκ, Πόλη της Ζακύνθου, Άγιος Σώστης, Αλυκανάς, Αλυκές, Αμμούδι, Αργάσι, Βασιλικός, Βολίμες, Καλαμάκι,
Κυψέλη, Λαγανάς, Λιθακιά, Λίμνη Κερίου, Μουζάκι, Μπόχαλη, Πόρτο Κούκλα, Τραγάκι, ΤσιλιβίΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ & ΣΤΟΥΝΤΙΟ

ΚΥΨΕΛΗ

DROSIA APARTMENTS

Δροσιά, Κυψέλη Ζακύνθου
Τηλ. 26950 62256

Σε απóσταση 10 χλμ. απó την πóλη της Ζακύνθου, στην Δροσιά Κυψέλης, λειτουργεί εδώ και μερικά χρóνια ένα οικογενειακó συγκρóτημα, το ″DROSIA APARTMENTS″.

Το κτίριο αποτελείται απó 9 διαμερίσματα διαφορετικού τύπου που βρίσκονται σε απóσταση 70 μέτρων απó τη θάλασσα και με δυνατóτητα πάρκινγκ.

Η ευγένεια, η φιλοξενία και το χαμóγελο, συνθέτουν το προφίλ των ιδιοκτητών του ″DROSIA APARTMENTS″ που είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρóπο.


ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ

VILLA PHOENIX

Λίμνη Κερίου, Ζάκυνθος
Τηλ. 26950 49175

URL. villa-phoenix.com

Η Villa Phoenix βρίσκεται μέσα σε ένα καταπράσινο κήπο, περιτριγυρισμένο από ελαιώνες, μερικά βήματα από την παραλία Λίμνη Κερίου.

Το πανέμορφο, ρομαντικό τοπίο της Λίμνης Κερίου, οι τροπικές παραλίες της Ζακύνθου και η θερμή φιλοξενία σε συνδυασμό με τις ανέσεις που σας προσφέρει η Villa Phoenix, είναι ό,τι χρειάζεστε για τέλειες, ξέγνοιαστες διακοπές.


Ζάκυνθος Διαμονή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ & ΣΟΥΙΤΕΣ

ΤΡΑΓΑΚΙ

MAISTRALI ZANTE
HOTEL APARTMENTS

Τραγάκι Ζακύνθου
Τηλ. 26950 65090
Fax: 26950 62979

URL. maistralihotel.gr

The island of Zakynthos is the third largest of the Ionian Sea and lies south map of Greece .
The island is often referred to as Zante is the Italian name, or Flower of the Levant by the Venetian conquerors.
According to ancient Greek mythology, Zakynthos was the son of the king of the Peloponnese Dardanus, who settled on the island and gave it its name.


Δήμος Ζακύνθου

Αρχική Σελίδα